Prinsenbal CV de Belhamels

Het nieuwe carnavalsseizoen 2016-2017 gaat bijna van start. Traditioneel beginnen de Fuil Spuiters met de warming-up op dit nieuwe seizoen tijdens het Prinsenbal van CV de Belhamels.

Ondanks dat deze avond een soort thuiswedstrijd was voor de Fuil Spuiters, kon je goed merken dat we nog aan het begin staan van een nieuw jaar. Zo was kwam Marcel bij het opbouwen pas aanzetten toen alles gereed stond; was Herwin vergeten voldoende glazen in te slaan; droeg Michel een verkeerde polo; kwam Nigel aanzetten zonder polo; was Patrick vergeten dat we om 20.00 uur waren begonnen; vergat Pascal het hofschenkerschap over te dragen aan Jerry; etc.

Ging er dan helemaal niets goed? Jawel hoor! Jerry heeft zijn debuut gemaakt als raadslid; werden de SepNeuten bediend in de zaal; hebben de vrijwilligers zich weer onmisbaar gemaakt; was het een gezellige avond en ging het opruimen super snel. Tot slot nog twee grote pluspunten. Sinds dit seizoen beschikken de Fuil Spuiters ook over een jeugdraad en een dames loopgroep. Laatst genoemde hebben ook deze avond hun eerste opwachting gemaakt. De jeugdraad zal in de middag voorafgaand aan ons Prinsenbal voor het eerst van zich doen blijken in de kantine van Full Speed.

C.V. de Fuil Spuiters - Sportpark Kerkpolder - Kerkpolderweg 5 - 2625 EB Delft