Over C.V. de Fuil Spuiters

Carnavalsvereniging De Fuil Spuiters is ongeveer 40 jaar geleden ontstaan. Een aantal enthousiaste leden van de Delftse voetbalclub Full Speed hebben toen een carnavalsvereniging opgericht. Om de verbondenheid met Full Speed aan te geven werd de naam van de vereniging: C.V. de Fuil Spuiters.

Hoewel de vereniging de eerste jaren bij de “echte” carnavalsverenigingen als een buitenbeentje (een voetbalclub als carnavalsvereniging) werd gezien, hebben zij in de loop der jaren hun sporen wel verdiend in het Delftse carnavalsgebeuren. 
Er vinden elk jaar dan ook uittredens plaats naar carnavalsverenigingen als De Belhamels, De Brand's Happers, De Doorzakkers, De Olijkers, De Rooie Rijers & De Sepneuten. Ook verenigingen buiten de stad worden regelmatig bezocht.
 
Wij vieren onze eigen carnavalsavonden nog steeds in het clubgebouw van D.S.V Full Speed aan de Kerkpolderweg 5 in Delft. 
Tijdens de carnavalsdagen in februari 2017 is de residientie van E.D.C.V. de Olijkers aan de Phoenixstraat (Lorre) de uitvalsbasis van C.V. de Fuil Spuiters.
 
Kijk naar onze agenda voor het programma gedurende dit seizoen.

C.V. de Fuil Spuiters - Sportpark Kerkpolder - Kerkpolderweg 5 - 2625 EB Delft