Prins Pascal de 1e Fuil Spuiter de 43e & Prinses Patty

Beste Fuilspuiters,

Prins Pascal de 1e Fuil Spuiter de 43e & Prinses Patty, Prinsenpaar der Fuil Spuiters stellen zich graag aan u voor!

Prins Pascal de 1e is 27 jaar oud en geboren Rotterdammer. In april 2006 hebben Patty en ik elkaar leren kennen in discotheek Hollywood in Rotterdam. Vanaf 2011 zijn wij gaan samenwonen in Delft. En sinds 14 april 2016 zijn wij de trotse ouders van onze dochter Lizzy!

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als engineer in een datacenter. Op de momenten dat ik niet aan het werk ben (onregelmatige werktijden) breng ik veel tijd door met het gezin of alleen met mijn dochtertje Lizzy. Verder ga ik graag naar ijshockey en de voetbal toe.

Ik loop al ruim 10 jaar mee met het carnaval in het Kabbelgat, waarvan de laatste 4 jaar als raadslid van CV de Fuil Spuiters. Na jaren op de reservelijst te hebben gestaan, kwam er uiteindelijk een plekje vrij in de Raad van Elf. Ik werd dan al snel voorgedragen als toekomstig raadslid. Dit werd binnen de vereniging positief ontvangen. De keuze voor mij om in de Raad van Elf te stappen was dan ook snel gemaakt. Dit kwam mede door de gezellige & hechte groep; mijn  verleden als voetballer bij Full Speed en het feit ik zelf graag raadslid wilde worden bij de Fuil Spuiters. Inmiddels zijn we 4 jaar verder en ben ik er nog steeds trots op een “echte” Fuil Spuiter te zijn.

Prinses Patty is 28 jaar oud en tevens de trotse moeder van Lizzy. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als leerkracht van groep 1&2 op een Montessori school in Wateringse Veld. Ik werk nu 6 jaar in het onderwijs. Sinds dit schooljaar werk ik nog maar 3 dagen, waardoor ik genoeg tijd hb om leuke dingen te doen met Lizzy.

Wij als Prinsenpaar der Fuil Spuiters hopen dat jullie als carnavalvierders een mooi seizoen zullen hebben. Daarom is ons motto (ten 11e):

Feestend door het Kabbelgat, want voor je het weet, heb je het carnavalsseizoen alweer gehad!

C.V. de Fuil Spuiters - Sportpark Kerkpolder - Kerkpolderweg 5 - 2625 EB Delft