Jaarlijks bezoek aan IPSE

Op de donderdag voorafgaande aan het carnavalsweekend hebben we weer ons jaarlijkse bezoek aan IPSE afgelegd. Door diverse omstandigheden waren we met wat minder Fuilspuiters maar dit werd gecompenseerd door de aanwezigheid van Stadsprins Andre, zijn hofdame Truus en nog enkele DCV leden. Muzikaal werd alles geregeld door De Klinkers en de disco van Michel. In dit stukje wil ik de aandacht vestigen op een paar punten.

1e. De Klinkers waren op onze grote avond al erg goed op dreef. Bij IPSE werden zij echter begeleid door een bewoner/dirigent/trommelaar en dat kwam de muziek duidelijk ten  goede. Met name Ray werd uitstekend gestuurd door deze dirigent. Complimenten heren en bedankt.

2e Stadsprins Andre en zijn hofdame Truus moeten haast wel getraind hebben voor dit carnaval. Tot het einde bleven zij de polonaise aanvoeren, samen met onze eigen Prins Nigel. Een voorbeeld voor alle nog komende stadsprinsen mag ik wel zeggen

3e De Fuilspuiters liepen zoals altijd enthousiast met de bewoners hun rondjes in de polonaise. Op een gegeven moment liep De Oudste, voor zover hem bekend, met drie bewoners aan zijn arm waarvan een kleintje met donker haar en een brilletje op, op onverklaarbare wijze in het bezit was gekomen van een Fuilspuiters kiel.

Kortom weer een geweldig begin van ons carnaval en voor de bewoners, en hopelijk ook de medewerkers, van IPSE een leuke avond.

 

De Oudste

C.V. de Fuil Spuiters - Sportpark Kerkpolder - Kerkpolderweg 5 - 2625 EB Delft