Ingezonden: FUIL SPUITERS vs. LAST MINUTE

C.V. de Fuil Spuiters hebben met Marcel (grootvorst) en Henk (ad interim-voorzitter) twee personen in huis die alle zaakjes tot in de puntjes voorbereiden. Henk is zelfs onlangs op de Grote Avond van de Fuil Spuiters benoemd tot voorzitter!!! Desondanks is het carnavalsseizoen 2012/2013 van de Fuil Spuiters toch het jaar van de last minutes…

Fuil Spuiters vs. Last Minutes, omdat:

1.     De Fuil Spuiters in de vorm van prins Bert de 1e een prins in huis hebben die op ieder feest net te laat arriveert. Naar eigen zeggen, omdat hij thuis vaak nog bezig is met “bankzaken”.

2.     De Fuil Spuiters op de jubileumreceptie commentaar kregen van de Rooie Rijers over de website. Hierdoor is de site uit de lucht gehaald, aangepast en vlak voor het carnaval weer online gezet.

3.     De Fuil Spuiters door een faillissement niet terecht konden in de oude residentie, waardoor men op het laatste moment onderdak heeft kunnen vinden in het FLORA Theater aan de Verwersdijk 1 te Delft.

De Fuil Spuiters deze week massaal vrij hebben genomen. Er bleek nog een praalwagen gebouwd te moeten worden. Het resultaat tot nu toe:

Henk zijn benoeming van ad interim-voorzitter naar voorzitter van de Fuil Spuiters, blijkt dus nu al zijn vruchten af te werpen: prins Bert de 1e heeft belooft de komende week geen “bankzaken” te doen; de website is weer in de lucht; het FLORA Theater zal dienstdoen als feesttempel tijdens het carnaval en de wagen is in ieder geval verlicht.

C.V. de Fuil Spuiters - Sportpark Kerkpolder - Kerkpolderweg 5 - 2625 EB Delft