Groot Stekenbal der Olijkers

Op vrijdag 8 januari 2016, de oliebollen en appelflappen waren nog maar net verteerd, stond het groot stekenbal van De Olijkers op het programma. De start van een korte maar drukke carnavalsperiode.

Voordat we richting de kantine van Wippolder gingen hebben we eerste een bezoek gebracht aan ons Raadslid Jeroen Vollmuller die een paar dagen daarvoor een behoorlijk ernstig ongeluk met zijn motor had. Na een paar dagen intensive care lag hij inmiddels op zaal in het Reinier de Graafziekenhuis. Jeroen was behoorlijk gehavend aan armen, benen, hoofd, milt enz.

Met onze Prinses Anita voorop liepen wij, als bestuur, met steken op door het ziekenhuis wat natuurlijk de nodige bekijks trok. Jeroen was aangenaam verrast door ons bezoek.

Kennelijk was hij al een beetje op de hoogte want hij had zich in de WC opgesloten. Prinses Anita overhandigde namens De Fuilspuiters een mooie bos bloemen en een fruitmand en voldeed daarmee gelijk aan de opdracht van de geheime opdrachtgever. Na wat dollen met Jeroen en wat foto’s van Marcel als psychiatrisch patiënt hebben we weer afscheid genomen van Jeroen. De Oudste gaf Jeroen nog een schouderklopje. Helaas was hij ook aan deze schouder gewond en kroop hij ineen van de pijn. Sorry Jeroen.

Omstreeks 20.30 uren arriveerden wij bij De Olijkers nadat Henk en Marcel nog wat rode jasjes op hadden gehaald. Onze Raad was namelijk behoorlijk uitgedund want ook Jordy liep op krukken en Theo moest werken. Neem daarbij dat de reserves verhinderd waren, dan blijft er dus een kleine Raad over. Gelukkig waren een paar leden van ’t Zootje bereid om bij te springen en kwamen wij met een redelijke Raad ten tonele. Jongens van ’t Zootje bedankt. De oudste was BOB deze avond en heeft dus maar de nodige polonaises gelopen om toch maar bezig te zijn. Na toch wel een gezellige avond is de oudste bijtijds huiswaarts gekeerd. Maurice en kornuiten nogmaals bedankt.

De Oudste

C.V. de Fuil Spuiters - Sportpark Kerkpolder - Kerkpolderweg 5 - 2625 EB Delft