De Oudste is terug……….

 

De website is terug, de oudste is dus ook terug.

De afgelopen tijd hebben jullie weinig gehoord van De Oudste. Dit had natuurlijk te maken met het feit dat de website niet goed functioneerde en tijdelijk uit de lucht is geweest. Op onze jubileumreceptie werd er door  een “bevriende” carnavalsvereniging fijntjes op gewezen dat onze site niet op orde was en terecht natuurlijk. Dit is tegen Fuilspuiters niet tegen dovemansoren gezegd en (bijna direct) werden er maatregelen getroffen. Remy Flier gooide een noodsite in de lucht en o.a Thomas de Vos maakte een Facebookpagina aan. Na 1 dag bijna 300 vrienden (inmiddels 359).

De Oudste wil toch nog even terugkomen op het Groot Carnaval bij de Fuilspuiters. Een geweldige avond waar geen ongetogen woord is gevallen en waar tot diep in de nacht is gefeest. Een compliment voor de jongens van Full Speed 3 die de volgende ochtend al weer vroeg op het veld stonden. Met de nadruk op “stonden”. Toch zit er een smetje op deze avond. Tussen Henk en Marcel zal het waarschijnlijk nooit meer goed komen. Door toedoen van Marcel werd Henk die avond officieel tot voorzitter van De Fuilspuiters benoemd. Hij was echter net van plan om bij het Guiness Book of Records een notering als langstzittende interim voorzitter aan te vragen. Deze vermelding kan hij nu wel vergeten.

Uiteraard is De Oudste bij het jaarlijkse uittreden van De Fuilspuiters bij Ipse geweest wat elk jaar weer een geweldige ervaring is. Met medewerking van De Klinkers en de dj’s M en R is er weer een prachtig feest ontstaan waar ook de stadsprins in cognito aanwezig was. Ook deze avond waren er natuurlijk weer feiten die De Oudste opvielen. Bij de opkomst van de Klinkers en De Fuilspuiters wilde een vrouw in een gevonden, geleende of gejatte Fuilspuiterskiel het feest verstoren. We weten niet of het om een bewoonster of een toevallige passant ging. Gelukkig konden Henk en Kees de vrouw snel tot bedaren brengen. (zie foto 1 op Facebook). Na een goed gesprek heeft zij lekker meegefeest. Onze Prins Bert is nogal kieskeurig bij het uitreiken van de onderscheidingen en het daarbij behorende zoenen van de dames. Bij het uitreiken van zijn onderscheiding aan de oudste bewoner van Ipse zoende hij niet terwijl ze al met haar mond open klaarzat. Bij de twee volgende onderscheidingen aan nieuwe medewerksters werden er na het uitreiken wel twee dikke zoenen gegeven. Daarnaast stond Kees, die voor het eerst bij Ipse was, in de nadrukkelijke belangstelling van een bewoonster die, zoals elk jaar, uitbundig als clown geschminkt was. De Oudste heeft er echter op gelet dat Kees na afloop netjes naar huis is gegaan.

Als laatste van deze eerste aflevering wil De Oudste nog even opmerken dat hij ook een beetje geprikkeld is door Michel om de pen weer ter hand te nemen. Bij Ipse wist hij namelijk fijntjes op te merken dat hij al wel een paar stukjes geschreven had en ik nog niet. Nou Michel het is je gelukt De Oudste is terug en scherper dan ooit. Nog even over je stukjes. Als je het doet doe het dan goed. Op de vergaderingen van De Fuilspuiters heb je, net als de rest, wel eens aanmerkingen op een typefoutje van de voormalig interim voorzitter maar nu zijn er toch wat dingetjes die meer gevolgen kunnen hebben. In het stukje Fuilspuiters v Lastminute schrijf je dat De Rooie Rijers opmerkingen maakten over onze website. Ik was er zelf bij maar het was toch echt vorst Joop van de Sepneuten. Deze foutieve opmerking zou de relatie met de Rooie Rijers ernstig kunnen verstoren.

Daarnaast zaai je ook verwarring over de sluitingstijden van onze residentie. Op de poster staat dagelijks geopend tot 02.00 uur. In jouw stukje staat dagelijks tot 02.00 uur en dinsdag tot 01.00 uur. De afspraak is echter zaterdag en maandag tot 02.00 uur en zondag en dinsdag tot 01.00 uur. Gevolg kan zijn dat onze trouwe aanhangers de hele nacht voor een gesloten residentie zitten.

 

Voor deze eerste keer wil ik het hierbij laten.

Groetjes en ALAAF van De Oudste.

C.V. de Fuil Spuiters - Sportpark Kerkpolder - Kerkpolderweg 5 - 2625 EB Delft