Bouw praalwagen (1)

Ruim een week na ons Prinsenbal besloot de oudste om een kijkje te nemen bij de bouw van de praalwagen in de verwachting dat de jongens nog bezig waren met het aanleggen van de nieuwe vloer. Tot mijn grote verbazing zag ik dat onze bouwers al het nodige werk hadden verricht op de twee avonden dat er gewerkt werd. De contouren (voor hen die dat niet begrijpen raadpleeg de Grote Van Daele) van de praalwagen werden al duidelijk zichtbaar.

Toen opperbouwer Arthur mij verteld had wat er gebouwd ging worden begreep ik wel dat het thema niet bekend mocht worden voordat de nieuwe Prins van de Fuilspuiters bekend was. Aan de buitenstaanders ga ik natuurlijk nog steeds niet vertellen wat het moet gaan worden. Blijft het tenminste een beetje spannend.

Mannen ga in elk geval in dit tempo door dan kan ik mij medio januari 2015 ook nuttig gaan maken met de nodige verfwerkzaamheden. Om ongelukken te voorkomen is het in elk geval niet verstandig om mij een schroevendraaier, zaag of hamer in de hand te geven. Ik ben dus nog even niet inzetbaar.

Overigens wil ik nog even vermelden dat Robert de 2e (Timo dus) een prima bak koffie kan zetten.

Tot binnenkort

De oudste

C.V. de Fuil Spuiters - Sportpark Kerkpolder - Kerkpolderweg 5 - 2625 EB Delft